Webbutveckling i Stockholm

Premium webbutveckling

Behöver ni få tag i en webbyrå som erbjuder webbutveckling i Stockholm? I så fall finns vi på Limeloop – en av Sveriges duktigaste webbyråer i Stockholm. Vi är en allsidig webbyrå som bygger allt från någon liten funktion som förbättrar en hemsida, till att optimera hemsidan och till att bygga stora och fullmatade system. Vi kan bygga hela utbildnings-, projekt- och planeringssystem som underlättar för er organisation. Säg gärna till oss vad ni behöver och hur det är tänkt att det ska fungera!

Form 41

Låt oss presentera ett case som vi har byggt

Vi har byggt en planeringskalender för en flyttfirma som arbetar runt om i hela Europa. Alla kontor har egen personlig kalender men också en gemensam kalender för att kunna synka och planera alla flyttfirmans rutter i flera olika länder.

Det som vi på Limeloop byggde blev en interaktiv kalender som alla som arbetar på flyttfirman numera kan nå, vart i Europa de än är, och kan numera samarbeta på ett mycket smidigare sätt, få tydlighet i sina jobb och får flera andra fördelar. Nu kan alla se alla ändringar samtidigt. Med vår interaktiva kalender kunde de gå från att använda utskrivna Excel-ark som var svårtydda och som inte gick att ändra förutom med en penna, till att kunna se allt i sina egna mobiler. Gissa om de blev en väldigt nöjd kund!

Er webbyrå i Stockholm

Här på Limeloop arbetar vi med stort fokus på noggrannhet och kvalitet. Ni som kund är alltid viktigast och vi är nyfikna på vad ni önskar att förmedla med ert varumärke, vilken berättelse som ni vill föra vidare och hur ni vill göra det. Tillsammans med er tar vi reda på vilket ert framtida mål är, vilken tidsplan och budget ni önskar.

Fullmatad webbutveckling i Stockholm

På vår webbyrå i Stockholm arbetar idag 8 medarbetare, som alla har lite olika intressen, styrkor och arbetsuppgifter. Det är allt från webbutveckling till att koda, analysera den digitala köpresan eller det digitala beteendet hos besökare på olika webbsajter.

Vi arbetar mycket med PHP-baserade kod, vilket är till fördel för de allra flesta som önskar en bra webbutveckling av antingen sin e-handelsplattform, hemsida eller sitt interna arbetssystem i verksamheten. Med PHP-kod behöver inte systemet ta datorernas minne i anspråk, utan allt lagras i hemservern, vilket innebär att programmet inte behöver ta någon lång tid på sig att ladda.

Inför större projekt gör vi en grundlig analys av er vision på företaget, så att webbplatsen eller systemet skräddarsys med rätt CMS, språk och för de plattformar ni vill nå ut på.

Efter slutfört projekt erbjuder vi alltid en supporttjänst där vi håller er webbplats uppdaterad och säker eftersom vi värdesätter långa kundrelationer och gärna vill vara en samarbetspartner för er under lång tid framåt.

Om Limeloop

Alla våra inkommande kunder är via vårt fina renommé och vi jobbar som silent partner för flera olika design-, reklam-, och eventbyråer. Det innebär att vi hjälper våra kunder som specialister inom webbutveckling, webbdesign, kodning, webbhandel och skapar headless e-commerce. Våra kunder finns i Stockholm, i hela Sverige och även utomlands. För den digitala världen finns det inga gränser. Den utvecklas konstant och snabbt, därför strävar vi efter att ligga i framkant vad gäller nya tekniker, plattformar, språk och best practice, alltid med ett kritiskt öga för att kunna vägleda er på bäst sätt.

När vi tar oss an ett projekt gör vi det med stort fokus och nyfikenhet på företagets värderingar, vad företaget vill kommunicera till potentiella kunder och vilka framgångar som ni vill nå. Limeloop har tiotusentals timmar erfarenhet av att leverera högkvalitativ webbdesign. Kontakta oss idag för en konsultation eller om du bara vill fråga om hur vi arbetar med webbutveckling i Stockholm!

Form 2

En helhetslösning

Är ni inte ute efter en helhetslösning från start till mål? Inga problem! Till oss kan ni även vända er om ni enbart behöver hjälp med:

  • Utveckling enligt färdig design

  • Digital design UX/UI

  • Vidareutveckling av befintlig webbplats

  • Digital marknadsföring på Sociala Medier

  • Support- & underhåll

  • m.m.

Varför Limeloop?

Limeloop har tiotusentals timmar erfarenhet av att leverera högkvalitativ webb. Den digitala världen utvecklas konstant och det går snabbt. Vi strävar för att ligga i framkant vad gäller nya tekniker, plattformar, språk och best practice. Alltid med ett kritiskt öga för att kunna vägleda er till den mest optimala lösningen.

Idag är vi ett team på åtta fantastiska kreatörer, utvecklare och projektledare och vi fortsätter att växa. Vårt kontor är beläget i Stockholm men givetvis arbetar vi med projekt runt om i hela Sverige och även internationellt.

Söker du en ny webbyrå, hjälp med enstaka projekt eller vill du börja jobba med oss? Tveka in att höra av dig!

Form 41

Samarbeten

Låter det som något för er?
Hör av er så berättar vi mer!

Skapad i Stockholm © Limeloop AB
2024