Webbyrå i Stockholm

Välkommen till Limeloop som är en webbyrå i Stockholm och har funnits sedan 2014. Vi är ett gäng på 8 personer, som är designers, utvecklare, digitala strateger och projektledare. Vårt kontor finns i Stockholm men vi arbetar med projekt runt om i hela Sverige och även internationellt.

Form 41

Vi är en webbyrå i Stockholm och 8 medarbetare i dagsläget; ett fantastiskt team, med lite olika intressen och är från olika delar av världen. Det som vi har gemensamt, är vårt intresse för webben. Vissa av oss gillar att designa, andra att koda, analysera den digitala köpresan eller det digitala beteendet hos besökare på olika webbsajter.

Alla våra inkommande kunder är via renommé och vi jobbar ibland som silent partner för flera olika design-, reklam-, och eventbyråer. Dessutom har vi också väldigt kul ihop, vilket säkert många andra företag har, men inte lika kul som vi.

Din webbyrå i Stockholm hjälper dig med:

- Utveckling enligt färdig design
- Digital design UX/UI
- Vidareutveckling av befintlig webbplats
- Digital marknadsföring i sociala medier
- Support och underhåll, med mera
Form 2

Under våra verksamma år har vi blivit anlitade för allt från etablerade, kända varumärken till unga startups och enskilda firmor. Vi samarbetar även med andra webbyråer, om det är så att de behöver en specialist för en specifik del, eller om de vill att vi tar en större roll med ett helhetsgrepp och kan även arbeta med projektledning. Är du inte ute efter en helhetslösning från start till mål? Inga problem!

Som webbyrå i Stockholm har vi erfarenhet från 10 000-tals arbetstimmar och vana av att leverera högkvalitativ webb. Den digitala världen utvecklas konstant och det går snabbt. Vi strävar efter att ligga i framkant vad gäller nya tekniker, plattformar, språk och best practice; alltid med ett kritiskt öga för att kunna vägleda er till den mest optimala lösningen.

Hur vi på Limeloop arbetar

Vi bygger hemsidor

Om du behöver en ny hemsida så bygger vi den efter dina önskemål. Först analyserar vi din nuvarande hemsida (om du har en sådan givetvis), värderar ditt företags varumärke, tar in din grafiska profil och tar till oss den tonalitet och bildanvändning som du önskar. Allt detta är mycket viktigt för oss att sätta oss in i.

Vi arbetar med innehåll

Vi arbetar också med det viktiga innehållet på din hemsida. Innehållet ska vara relevant, attraktivt och meningsfullt för alla dina kunder. Av den anledningen är vi noga med formuleringar, tonaliteten i språk och ordval för att sedan skapa innehållet till din hemsida.

Vi arbetar med utseende och design

Vi vill veta vilken design du vill ha på din hemsida, och sedan arbetar vi med att förverkliga den. För detta använder vi wireframes och UX design.

När din hemsida är klar

När hemsidan är klar kan du ta ställning till hur innehåll och utseende, så reviderar vi och redigerar hemsidan tills du är 100% nöjda. Vi ansvarar för att alla integrationsverktyg fungerar som de ska, att du är nöjd med illustrationer och att annat marknadsföringsmaterial fungerar. Vi går igenom allt tillsammans med dig och kontrollerar API-integrationer, formulär, communities, e-handel, inloggning, innehållsmigrering med mera, tills allt fungerar perfekt.

Form 2

En helhetslösning

Är ni inte ute efter en helhetslösning från start till mål? Inga problem! Till oss kan ni även vända er om ni enbart behöver hjälp med:

  • Utveckling enligt färdig design

  • Digital design UX/UI

  • Vidareutveckling av befintlig webbplats

  • Digital marknadsföring på Sociala Medier

  • Support- & underhåll

  • m.m.

Om oss på Limeloop

När vi tar oss an ett projekt gör vi det med stort fokus och nyfikenhet på företagets värderingar, vad företaget vill kommunicera till potentiella kunder och vilket resultat bolaget vill nå. Utifrån det skapar vi helt skräddarsydda webbplatser som är designade för att uppnå firmans och verksamhetens fulla potential.

För oss är relationen till våra partners en hörnsten i vårt arbete där vi värdesätter en öppen och kreativ dialog i våra samarbeten. Tillsammans kan vi realisera vad som betyder mest för  verksamheten och de kunder som du vill nå ut till. Vi bygger inte webb för oss själva, vi gör det för dig och din målgrupp.

Söker du en ny webbyrå, hjälp med enstaka projekt eller vill du börja jobba med oss?

Tveka inte att höra av dig!

Form 41

Samarbeten

Låter det som något för er?
Hör av er så berättar vi mer!

Skapad i Stockholm © Limeloop AB
2024