Limeloop logotyp vit

Är du en Wordpress-magiker, Backend-mästare eller Fullstack-äventryrare?

Just nu söker vi en skicklig fullstack-utvecklare som vill jobba med variation i både stora och små projekt. Din roll kommer kräva både frontend- och backendutveckling med största fokuset på backend. Vi jobbar idag med små och stora kunder och du kommer därför kunna jobba relativt flexibelt med våra olika projekt. Vi ser ett stort värde i att du kan vara kreativ och kan se lösningar där andra ser problem.

Vi söker dig som:

  • Minst 2 års erfarenhet av fullstack-utveckling.
  • Gedigen kunskap inom minst tre av följandeJavaScript/TypeScript, React och Next.js (JAM-stack) samt PHP och WordPress (LAMP-stack)
  • Erfarenhet av att bygga och underhålla system och webbplatser
  • Förstå vikten av versionshantering och Github
  • Flytande svenska eller engelska i både tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet.

Meriterande om du även har Kunskaper i WordPress och kan bygga egna teman och plugins.

Som person ser vi gärna att du är samarbetsvillig då vi är ett mindre team, har en stark problemlösningsförmåga och gärna att du är snäll. Du får gärna vara självgående och ta egna initiativ, men det är inget måste då vi har projektledare som kan leda dig om du hellre trivs med det. Hos Limeloop finns det möjlighet att växa och utvecklas i den takt du vill och extra meriterande är det om du gillar quiz. Förhoppningsvis kan du vara stjärnan som hjälper oss att få 10 av 10 rätt på våra fredagsquiz!

Skapad i Stockholm © Limeloop AB
2024