Limeloop logotyp vit

WooCommerce via Wordpress

Behöver ni en skräddarsydd webbshop?

Om du är bekant med WordPress och vill ha en lätthanterlig webbshop så kan WooCommerce vara det bästa alternativet. Det är en e-handelsplattform med öppen källkod byggd på WordPress. Det innebär att både WordPress och WooCommerce är lätta att skräddarsy och anpassa efter dina behov. WordPress har byggt WooCommerce och liknar varandra i sin uppbyggnad.

Form 41

Varför välja Wordpress WooCommerce?

WordPress WooCommerce är ett av världens enklaste e-handelssystem. Det finns flera fördelar med att använda WordPress WooCommerce för dig som äger webbshopen. Några av fördelarna är:

 • Att du lätt kan se lagersaldo som du får automatiskt med WordPress WooCommerce.

 • Tillägget ger dig tillgång till en kassasida där dina kunder kan välja hur de vill betala, genom att ange något av de alternativ som du har valt för din butik.

 • Med WordPress WooCommerce adderas leveranskostnad och moms automatiskt på summan som dina kunder ska betala.

 • Du får uppdaterade siffror på hur det går med din e-handel i form av statistik, t.ex. hur många varor av en viss sort som du har sålt.

 • Det är också lätt för dig att använda WordPress WooCommerce för din marknadsföring, om du så vill.

 • Om du vill bygga ut din e-handel ännu mer och koda WooCommerce så är möjligheterna större med detta tillägg än att till exempel använda dig av Shopify. Men att koda tillägg, även om det är i en open-source miljö kan vara svårt även för den som är tekniskt kunnig.

Samarbeten

Anlita Limeloop för bygge av din webshop

Här på Limeloop arbetar vi med stort fokus på noggrannhet och kvalitet. Ni som kund är alltid viktigast och vi är nyfikna på vad ni önskar att förmedla med ert varumärke, vilken berättelse som ni vill föra vidare och hur ni vill göra det. Tillsammans med er tar vi reda på vilket ert framtida mål är, vilken tidsplan och budget ni önskar.

Fördelar med att bygga din webbshop med WordPress och WooCommerce

Anlita Limeloop om du vill få hjälp med din webbshop. Tillsammans lägger vi upp en plan på hur webbshopen ska fungera i form av produktsidor, kassaflöden och betalningsalternativ. Vi kodar din webbshop i WordPress WooCommerce och skräddarsyr den efter dina behov och grafiska profil.

För att tillhandahålla en bra och proffsig webbshop är det viktigt att ha ett stort serverutrymme, snabb hastighet och hög säkerhet så att kunderna känner sig trygga och säkra när de handlar på din webbshop. En webbshop ska kunna hantera mycket data, hantera stora mängder information, bilder och texter, mer än andra webbplatser.

Vi ordnar så att din hemsida inte tar mer tid än nödvändigt för att ladda alla bilder och eventuella filmer som du vill ha på din webbshop. När väl webbshopen är lanserad kan det vara bra att installera Google Analytics på din WooCommerce webbshop för att få till en bra Google-shopping. Ta kontakt med oss som är en pålitlig och noggrann webbyrå i Stockholm som hjälper dig med WordPress WooCommerce!

En helhetslösning

Är ni inte ute efter en helhetslösning från start till mål? Inga problem! Till oss kan ni även vända er om ni enbart behöver hjälp med:

 • Utveckling enligt färdig design

 • Digital design UX/UI

 • Vidareutveckling av befintlig webbplats

 • Digital marknadsföring på Sociala Medier

 • Support- & underhåll

 • m.m.

Varför Limeloop?

Limeloop har tiotusentals timmar erfarenhet av att leverera högkvalitativ webb. Den digitala världen utvecklas konstant och det går snabbt. Vi strävar för att ligga i framkant vad gäller nya tekniker, plattformar, språk och best practice. Alltid med ett kritiskt öga för att kunna vägleda er till den mest optimala lösningen.

Idag är vi ett team på åtta fantastiska kreatörer, utvecklare och projektledare och vi fortsätter att växa. Vårt kontor är beläget i Stockholm men givetvis arbetar vi med projekt runt om i hela Sverige och även internationellt.

Söker du en ny webbyrå, hjälp med enstaka projekt eller vill du börja jobba med oss? Tveka in att höra av dig!

Form 41

Låter det som något för er?
Hör av er så berättar vi mer!

Skapad i Stockholm © Limeloop AB
2024