Limeloop logotyp vit

I behov av en
ny hemsida?

Din hemsida är ditt företags ansikte utåt, din bästa säljare och ambassadör. Den jobbar dygnet runt, alla dagar om året. Därför är det viktigt att din hemsida är attraktiv och har en snygg webbdesign. Limeloop kan designa en hemsida eller en applikation åt dig, och skulle det vara så att du redan har en webbdesign utvecklar vi efter den.

Form 41

För att säkerställa att vår leverans möter alla dina krav har vi som regel att leverera en designprototyp i Figma. Designen ska godkännas innan själva webbutvecklingen startar. På så sätt kan vi tillsammans med dig optimera alla flöden som ska ske på din hemsida innan vi bygger den. Oavsett om du behöver en helt ny webbdesign eller en uppdatering av din befintliga webbdesign, så hjälper vi dig att uppnå dina mål. 

Samarbeten

Hjälp hela vägen till en fin webbdesign!

Limeloop hjälper dig att designa en webbdesign som passar dig och den verksamhet som du arbetar med. Vårt team har lång erfarenhet av att skapa användarvänliga och attraktiva webbplatser, och är alltid beredd att ge dig råd och stöd under hela processen.

Så tänker vi om webbdesign

 1. Limeloop strävar alltid efter att leverera en hemsida som motsvarar dina förväntningar och behov. 

 2. Vi är därför alltid beredda att lyssna på dina synpunkter och göra justeringar tills du är nöjd med resultatet. 

 3. När hemsidan är klar kan vi också erbjuda ett supportavtal där vi ser till att din hemsida alltid har den senaste uppdateringen och därmed är säker från hackers och andra cybertroll.

 4. När vi utformar din unika webbdesign tänker vi både på användarvänlighet och estetik. detta gäller även om du levererar en design till oss. Vi säkerställer att webbdesignen fungerar på flera skärmstorlekar.

 5. En webbdesign ska vara lättnavigerad, användarvänlig så att dina användare snabbt hittar det som de söker efter och känner sig trygga med att interagera med din hemsida. 

 6. Samtidigt anser vi att en webbdesign också ska vara så visuellt tilltalande som möjligt, med en tydlig layout och en färg- och formgivning som matchar din verksamhet och på det sätt som du vill presentera dig.

Hur vi på Limeloop arbetar

När vi tar oss an ett projekt gör vi det med stort fokus och nyfikenhet på företagets värderingar, vad företaget vill kommunicera till potentiella kunder och vilket resultat du vill nå. Utifrån det skapar vi helt skräddarsydd webbdesign för att uppnå din verksamhets fulla potential.

Limeloop har tiotusentals timmar erfarenhet av att leverera högkvalitativ webbdesign. Den utvecklas konstant och snabbt, därför strävar vi efter att ligga i framkant vad gäller nya tekniker, plattformar, språk och best practice, alltid med ett kritiskt öga för att kunna vägleda dig på bäst sätt. Idag är vi ett team på åtta fantastiska kreatörer, utvecklare och projektledare och vi fortsätter att växa. Vårt kontor är beläget i Stockholm men givetvis arbetar vi med projekt runt om i hela Sverige och även internationellt. Kontakta oss idag för en konsultation eller om du bara vill fråga om hur vi arbetar med webbdesign!

Form 2

En helhetslösning

Är ni inte ute efter en helhetslösning från start till mål? Inga problem! Till oss kan ni även vända er om ni enbart behöver hjälp med:

 • Utveckling enligt färdig design

 • Digital design UX/UI

 • Vidareutveckling av befintlig webbplats

 • Digital marknadsföring på Sociala Medier

 • Support- & underhåll

 • m.m.

Är ni intresserade att starta ett liknande projekt?

Kontakta oss så hittar vi den perfekta lösningen för er!
Skapad i Stockholm © Limeloop AB
2024