Vill du bygga din webbshop med React?

En webbshop byggd i React får du en snabb, användarvänlig och smidig webbshop. Både för dig som ska administrera den och för alla dina kunder. Om en potentiell kund kommer till en webbshop med lång laddningstid är risken stor att kunden mister tålamodet och går vidare till en annan webbshop som är snabbare på att ladda. Det är en mardröm och det vill ingen som har en webbshop.

Form 41

Därför bygger vi våra webshoppar i React.

React är ett programmeringsspråk som använder sig av JavaScript. React är egentligen inte något programmeringsspråk utan mest ett framework och “digitalt bibliotek”. Med de webshoppar i React, som vi bygger, får du en hel rad med fördelar som gör det enkelt för dig att administrera och som är snabb att visa upp alla bilder och information för dina besökare.

Användarvänlighet är en av många fördelar och att skapa en app med din webbshop är en annan fördel. Och att erbjuda en app är ofta lättare för dina besökare och kunder att använda, då flera funktioner lättare kan läggas in i appen än på en hemsida.

Webshop React och React Native

React och React Native är egentligen ett JavaScript-baserat UI “digitalt bibliotek” som vi använder när vi skräddarsyr system och appar.

Vi älskar nöjda kunder

Vi byggde en planeringskalender för en flyttfirma som är utspridd runt om i Europa. Alla kontor har egen personlig kalender men också en gemensam kalender för att kunna synka och planera alla flyttfirmans rutter. Med den webshop React som Limeloop byggde, gick de från att använda utskrivna Excel-ark som var svåra att tyda och som inte gick att ändra förutom med penna, till att kunna se allt i mobilen. På så sätt kan de numera samarbeta på ett smidigare sätt, få tydlighet i sina jobb och flera andra fördelar. Med webbshop React kan de nu se alla ändringar samtidigt. Gissa om de blev en väldigt nöjd kund.

Oändliga möjligheter hos Limeloop

Många har insett alla fördelarna med React, till exempel är Facebook byggt i React, liksom Instagram. Så om du någon gång har lagt märke till att både Facebook och Instagram är snabba och kommer ihåg när du har lajkat en sida, gått in på en sida och föreslår liknande sidor för dig så är det för att det är buggda i React. React är ett slags bibliotek som kommer ihåg alla dina tidigare val, och som får sin information genom att samla alla de val som du gör och är ett väldigt praktiskt programmeringsspråk att använda sig av.

Limeloop är en webbyrå som utvecklar hemsidor med React och mobilappar med React Native. Vi har lång erfarenhet av att jobba i React för att utveckla skräddarsydda lösningar till våra kunder. Beskriv vad du vill åstadkomma så bygger vi det åt dig – för oss finns inget som är omöjligt.

Form 2

En helhetslösning

Är ni inte ute efter en helhetslösning från start till mål? Inga problem! Till oss kan ni även vända er om ni enbart behöver hjälp med:

  • Utveckling enligt färdig design

  • Digital design UX/UI

  • Vidareutveckling av befintlig webbplats

  • Digital marknadsföring på Sociala Medier

  • Support- & underhåll

  • m.m.

Samarbeten

Låter det som något för er?
Hör av er så berättar vi mer!

Skapad i Stockholm © Limeloop AB
2024