I behov av en
statisk hemsida?

Söker ni en riktigt snabb och säker hemsida som inte är inriktad mot E-handel utan mer som ett portfolio för att framhäva vilka ni är? Är det mindre sannolikt att ni regelbundet kommer ändra innehållet på webbplatsen? Då är en statisk hemsida ett utmärkt alternativ.

Form 41

Vad är en statisk hemsida?

Statiska hemsidor är byggda med JavaScript, CSS-kod eller vanlig HTML. Denna kod presenteras alltid konsekvent oavsett hur, var eller vem besökaren är. Detta medför en betydligt snabbare prestanda och behåller er data säkrare jämfört med en dynamisk, databas-driven webbplats.

Sedan introduktionen av Jamstack ser vi ett ökat intresse för statiska hemsidor och vi på Limeloop utvecklar mer än gärna enligt denna princip. Jamstack är en arkitektur som kombinerar JavaScript, API:er och Markup för att bygga högpresterande webbplatser. Kombinera detta med ett headless CMS och ni har fantastiska förutsättningar för era digitala plattformar. Vi på Limeloop skräddarsyr en lösning utifrån era behov, mål och tekniska kunskaper.

Samarbeten

Få en statisk hemsida av hög kvalitet

Här på Limeloop arbetar vi med stort fokus på noggrannhet och kvalitet. Ni som kund är alltid viktigast och vi är nyfikna på vad ni önskar att förmedla med ert varumärke, vilken berättelse som ni vill föra vidare och hur ni vill göra det. Tillsammans med er tar vi reda på vilket ert framtida mål är, vilken tidsplan och budget ni önskar.

Fördelar med statiska hemsidor

Säkerhet

Innehållet på en statisk site är placerat på gränssnittets frontend. Genom att presentera innehållet på detta sätt begränsar det antalet angreppspunkter för hackare och robotar, jämfört med dynamiska webbplatser som håller hela systemet kopplat som ett.

Skalbarhet och flexibilitet

Möjligheten att skriva sitt innehåll på ett samlat ställe och sedan fritt kunna välja hur och på vilka plattformar det ska presenteras gör innehållsarbetet väldigt bekvämt.

Snabbhet och prestanda

När besökare går in på en statisk hemsida är allt innehåll helt förrenderat vilket innebär färre problem gällande exempelvis sidor och bilder som inte laddas in. Eftersom sidorna är uppbyggda på lättviktig och skräddarsydd kod kommer de även av den anledning prestera mycket snabbare. Vi kan gå i god för att man märker en klar skillnad mellan en statisk och dynamisk webbplats prestanda. Testa gärna att klicka er runt på den här sidan som är byggd statiskt med ett headless CMS.

Hur vi på Limeloop arbetar

När vi tar oss an ett projekt gör vi det med stort fokus och nyfikenhet på era värderingar, vad ni vill kommunicera till era potentiella kunder och vilket resultat ni vill nå. Utifrån det skapar vi helt skräddarsydda webbplatser som är designade för att uppnå er verksamhets fulla potential.

För oss är relationen till våra partners en hörnsten i vårt arbete där vi värdesätter en öppen och kreativ dialog i våra samarbeten. Tillsammans kan vi realisera vad som betyder mest för er verksamhet och de ni vill nå ut till. Vi bygger inte webb för oss själva. Vi gör det för er och er målgrupp.

Form 2

En helhetslösning

Är ni inte ute efter en helhetslösning från start till mål? Inga problem! Till oss kan ni även vända er om ni enbart behöver hjälp med:

  • Utveckling enligt färdig design

  • Digital design UX/UI

  • Vidareutveckling av befintlig webbplats

  • Digital marknadsföring på Sociala Medier

  • Support- & underhåll

  • m.m.

Varför Limeloop?

Limeloop har tiotusentals timmar erfarenhet av att leverera högkvalitativ webb. Den digitala världen utvecklas konstant och det går snabbt. Vi strävar för att ligga i framkant vad gäller nya tekniker, plattformar, språk och best practice. Alltid med ett kritiskt öga för att kunna vägleda er till den mest optimala lösningen.

Idag är vi ett team på åtta fantastiska kreatörer, utvecklare och projektledare och vi fortsätter att växa. Vårt kontor är beläget i Stockholm men givetvis arbetar vi med projekt runt om i hela Sverige och även internationellt.

Söker du en ny webbyrå, hjälp med enstaka projekt eller vill du börja jobba med oss? Tveka in att höra av dig!

Form 41

Låter det som något för er?
Hör av er så berättar vi mer!

Skapad i Stockholm © Limeloop AB
2024