Limeloop logotyp vit

Söker ni en webbyrå som förstår e-handel?

Välkommen till Limeloop som är en webbyrå som bygger e-handel för en framgångsrik webbshop. När vi bygger e-handel bygger vi dem alltid som skräddarsydda plattformar för e-commerce, det vill säga; vi bygger dem helt och hållet med de funktioner och den design som du vill ha till din e-handel.

Form 41

De flesta e-handelsplattformer bygger vi med WordPress som CMS och WooCommerce som e-handelsverktyg men även i Shopify. Tack vare en lång erfarenhet besitter vi en stor kunskap i att bygga webbshoppar helt utifrån våra kunders behov och önskemål.

Vi anpassar givetvis köpflödet efter vilket land det gäller, till exempel så är Klarna inte lika känt som PayPal i USA, därför lägger vi stor vikt i att anpassa plattformarna efter kundens behov. Självklart är det viktigt att webbshoppen har hög säkerhet och klarar av hög trafik.

Samarbeten

Så här bygger vi e-handel:

 • Det ska vara enkelt att handla för besökarna.

 • Det ska vara enkelt att underhålla för dig som äger din e-handel/e-commerce.

 • Majoriteten av de e-handlar som vi bygger gör vi med WooCommerce eller Shopify.

 • Vill du se våra referenser på e-handel/e-commerce? I så fall kan vi nämna The Birth Poster som vi har byggt och kontinuerligt underhåller och vidareutvecklar.

 • Vi implementerar mätverktyg för att kunna boosta din försäljning.

 • Vi integrerar din e-handel i ditt interna CRM-system.

Webbyrå med e-handel

Vi har byggt flera e-handelsplattformar i många år och kan stolt säga att vi verkligen behärskar hantverket att bygga e-handel och självklart så hjälper vi dig även efter att din e-handel har publicerats. Med Limeloop som din webbyrå bygger vi din e-handel så att du har en trygg och säker e-handelsplattform.

 

Innehåll

Vi arbetar mycket med innehållet på din e-handel, allt ska vara relevant, attraktivt och ge mening åt alla som besöker din e-handel. Därför är vi noga med hur innehållet formuleras och är noga med att matcha din tonalitet i språket och dina ordval.

Utseende 

Vi skapar en webbdesign med hjälp av wireframes och UX design, så att när du har bestämt dig för vilken webbdesign du vill ha på din e-handel, arbetar vi med att förverkliga estetiken på den.

Webbutveckling

När väl e-handelsplattformen, design och innehåll finns, kan du ta ställning till allt som finns på e-handeln, och vi fortsätter att revidera och redigera den tills du är helt nöjd med den.

Vårt ansvar är att se till så att alla integrationsverktyg fungerar som de ska och att till exempel alla API-integrationer, formulär, communities, e-handel, inloggning och innehållsmigrering, med mera, är på plats innan din e-handel är klar för lansering.

Form 2

En helhetslösning

Är ni inte ute efter en helhetslösning från start till mål? Inga problem! Till oss kan ni även vända er om ni enbart behöver hjälp med:

 • Utveckling enligt färdig design

 • Digital design UX/UI

 • Vidareutveckling av befintlig webbplats

 • Digital marknadsföring på Sociala Medier

 • Support- & underhåll

 • m.m.

Om Limeloop

 1. Vi är en webbyrå som är baserade i Stockholm, har funnits sedan 2014 och är ett gäng på 8 personer.

 2. Vi är designers, utvecklare, digitala strateger och projektledare.

 3. Vi arbetar både med stora och mindre företag. Från etablerade, kända varumärken till startups och enskilda firmor.

 4. Vi samarbetar med andra byråer där vi kan agera specialist för en specifik del eller ta en större roll i ett helhetsgrepp med projektledning.

Form 41

Låter det som något för er?
Hör av er så berättar vi mer!

Skapad i Stockholm © Limeloop AB
2024