Limeloop logotyp vit
SOS BARNBYAR

Barnsliga rättigheter

Wordpress
Besök sidan

Om uppdraget

När SOS Barnbyar kontaktade oss på Limeloop, hade de en tydlig vision: att modernisera och migrera deras befintliga webbplats för att bättre stödja deras livsviktiga arbete för barn runt om i världen.

Vi delade upp projektet i flera kritiska faser för att säkerställa en smidig övergång och en moderniserad webbnärvaro. Varje steg var noggrant planerat och genomfört för att möta de höga standarder som SOS Barnbyar ställer, både tekniskt och estetiskt.

Ett värdefullt samarbete

Att arbeta med en organisation som SOS Barnbyar är något vi på Limeloop verkligen värdesätter. Deras dedikation till att förbättra barns liv globalt gjorde vårt uppdrag inte bara tekniskt utmanande utan också otroligt meningsfullt. Att bidra till deras viktiga arbete är något vi är mycket stolta över.

På Limeloop strävar vi efter att leverera heltäckande webblösningar som överträffar våra kunders förväntningar. Detta projekt med SOS Barnbyar är ett bevis på vårt engagemang för att erbjuda fullskaliga lösningar, från initial utveckling till komplett migration och vidare. Vi är glada över att ha kunnat bidra till deras mission och ser fram emot fler framgångsrika samarbeten i framtiden.

Limeloop stöttar oss både i förvaltning och optimering av vår sajt. Samarbetet är alltid smidigt och med ett trevligt bemötande!

Isabell Sjöberg, Innehållsproducent
SOS Barnbyar

Är ni intresserade att starta ett liknande projekt?

Kontakta oss så hittar vi den perfekta lösningen för er!
Skapad i Stockholm © Limeloop AB
2024